Rychlov, Provodovice, Drahotuše

09.06.2014 14:59

Víkend byl náročný, tým mužů i žen odjel 3 závody za 2 dny. V sobotu se rozjeli do Rychlova, kde se konalo 1. kolo Podhostýnské ligy. Muži na 3B šli na řadu jako první. Po uklouznutí pravého proudaře u základny se po krátké době tým zorientoval a vysloužil si 15. místo s časem 21,79. Ženy si musely na svůj útok počkat o něco déle, změna trati na 2B. Bohužel levá proudařka na základně "zacinkala" a její prostřik v čase 25,82 stačil jen na 14. místo. 

Chuť si oba týmy chtěly zlepšit na noční soutěži v Provodovicích. Skvěle osvětlená trať zjevně vyhovovala, jelikož se muži umístili na 4. místě (bramborovém, zato vydřeném). Čas 16,17 překonal tým z Podhradní Lhoty, Čech a Dolní Bečvy. U žen si nejlépe vedly Milotice n. Bečvou a za nimi na 2. místě skončily ženy z Hostašovic. Za čas 18,70 si odvezly krásný pohár a úsměv na tváři. 

Po asi 4 hodinách spánku se opět všichni přesunuli do Drahotuš, 2. kolo VC OSH Přerov 2014, kde se bojovalo o další cenné bodíky do ligy. Mužům se útok vydařil a s nádherným sestřikem v čase 18,72 a 18,73 si odvezli 9 bodů (jsou tedy na 10. místě v celkovém pořadí). Ženy si vybraly snad své špatné dny a vrátily se domů se svým prvním N. To znamená, že se jim nepřičtou žádné body, ale Velká cena je teprve na začátku a ještě mohou zamíchat pořadím v dalších kolech. 

Příští závody se konají v Olšovci a Radíkově, další kola Velké ceny Přerov + Extraligy ČR v PÚ. 

 

Zde naleznete odkazy na videa

Muži - Rychlov    Provodovice    Drahotuše

Ženy - Rychlov    Provodovice    Drahotuše

Fotky z víkendu

www.sdh-hostasovice.rajce.idnes.cz