Článek ze zpravodaje - červenec 2012

08.07.2012 18:47

 

Je již několik týdnů po zahájení hasičské sezóny a muži z SDH Hostašovice se toho ujali s úsměvem. Krom jednoho deštivého víkendu jim zatím počasí přálo, a tak všechny hasičské útoky mohly proběhnout bez problémů. Jak to ale známe všichni, vždy se nějaký problém najde. Abych se však vrátila zpět k závodům, muži si stačili odběhnout 10 závodů. Čtyři závody jsou započítávány do hromadného součtu Velké ceny OSH Přerova, kde stačili nasbírat za své 9. místa nádherných 31 bodů a to jeřadí na celkové 8. místo. Konkurence není malá a přes to, že tým má co vylepšovat, je to moc pěkný výsledek.

Od mužů odstoupíme a můžeme s radostí oznámit, že po roční pauze, se snažíme dát dohromady družstvo žen. Je smutné, že o to moc není zájem, když je to opravdu krásný sport. Tréninky nejsou časově náročné, a tak zveme všechny zájemkyně, nechť se ozvou.

Ženy jsou již v tréninku a těší se na svou první soutěž, která proběhne snad někdy v měsíci červenec. Kdo bude mít zájem o podrobnější informace, podívejte se na náš web https://sdhhostasovice.webnode.cz/

Zároveň bychom Vás všechny chtěli také pozvat na Den obce Hostašovice, kde vám nabídneme bohaté občerstvení.

 

Viki a Katka