Jasenice a Valšovice - Hustopeče zrušeny

01.08.2011 10:49

 

Tento víkend se naším borcům nedařilo. V sobotu jsme zavítali k našim sousedům do Jasenice na Vsetínskou ligu. V počátku útoku všechno vypadalo nadějně na super čas, jen co se voda dostala za rozdělovač, nevydrželo první béčko od mašiny a prasklo. Tím pádem se naši kluci se soutěží loučili s eNkem .

V neděli byli na plánu dvě soutěže, a to ve Valšovicích a v Hustopečích n/B. Jelikož už od soboty pršelo, tak se ve Valšovicích měly konat raději „bahenní souboje“. Ale rozhodčí uznali za vhodné, a tak zahájili předposlední soutěž VC OSH Přerov výstřelem, který odstartoval domácí borce. Ti si časem 21:75 zajistili do celkového hodnocení osm bodů za konečné deváté místo. Třetí v celkovém pořadí skončila Luboměř s časem 20:37, druzí s časem 19:57 ukončili svůj útok kluci z Rychlova a vítězem O stříbrnou putovní proudnici se stal tým z Olšovce s časem 19:51. Našim borcům se vymstilo počasí, po upadnutí rozdělovače na základně, obsadili až 19. místo s časem 30:93.

Po přestavbě trati se na bahnité trati ukázala i děvčata. Na třetím místě se umístily holky z Býškovic s časem 21:87. Na druhém místě s časem 19:77 ukončili svůj požární útok děvčata z Milotic n/B. Jako poslední na této soutěži startovali holky z Radíkova. Ty sestříkly terče v čase 18:86 a tímto časem zvítězili.

Jak jsem se již zmiňoval ,tak po této soutěži měli naši kluci naplánovanou ještě jednu soutěž,a to v Hustopečích n/B. Ta byla, kvůli neustávajícímu dešti, ZRUŠENA.

By: ceiks75