Kunovice a Provodovice noční

08.06.2013 16:14

Po propršeném týdnu se počasí umoudřilo alespoň na soutěž O pohár SDH Kunovice. Jako první nás čekaly útoky mužů, kde dominoval domácí tým Kunovic s časem 16,98. Za nimi pokračovala Mladcová s časem 17,29 a na třetím místě skončili muži z Pravčic se stejným časem. Naši muži se po první ostré zkoušce nového "zadku" umístili na 13. místě s časem 32,15. V závodě mužů jsme mohli vidět čtyři nedokončené útoky. 

Pokračovalo se v soutěži žen, ktteré se zúčastnilo 7 družstev. Domácím ženám z Kunovic se, i přes ne příliš vydařený rozdělovač, podařilo nastříkat pěkný čas 19,05, který stačil na 4. místo. První místo s přehledem obsadily ženy z Pravčic časem 17,80. Na druhém místě skončila Jarcová s 18,74 a na třetím místě jsme skončily my, ženy z Hostašovic, s pěkným časem 18,97. Všechna družstva žen dokončila své útoky. 

Příští týden se máte na co těšit, pokračujeme druhým a třetím kolem Přerovské Velké ceny a to v Opatovicích a Troubkách. 

 

Mimochodem se nám začne objevovat nová podrubrika u každého článku a to na téma občerstvení :) 

Kunovicím musíme pochválit nápad, výběr jídel byl pestrý, cenově velmi slušný a jejich čína s hranolkama si od našeho vrchního ochutnavače zasloužila 9 z 10 bodů! Tak uvidíme s čím se vytasí Opatovice. 

 

Noční závody v Provodovicích začínaly v 22:00 útokem Malhotic, které ale srazily celý terč a museli útok opakovat. Naši muži šli na řadu jako jedenáctí a předvedli moc pěkný útok, kdyy levý proud nastříkal 15,85 a pravý bohužel po prostřiku 18,34, což je i přesto zařadilo na pěkné 7. místo. Počasí nám přálo, tak snad vydrží do dalších závodů.